Exter Indexing | Registermaker

Mijn werkzaamheden als registermaker voer ik uit in Haarlem. Ik woon daar met mijn man, twee zoontjes en twee katten. De naam Exter Indexing verwijst naar de ekster. Het nieuwsgierige karakter van eksters en mijn voorliefde voor vogels in het algemeen vormen de inspiratie achter de naam.

Mijn speciale interesse gaat uit naar het lezen en indexeren van biografieën. In samenwerking met het Biografie Instituut heb ik in 2018 de conferentie “Different Lives: Global Perspectives on Biographies in Public Cultures and Societies” georganiseerd, een van de grootste internationale conferenties op het studiegebied Biografie

Onderwerpen

Ik verzorg zowel klassieke registers voor achterin een boek als embedded registers in het Engels en het Nederlands. Ook ben ik bekend met indexeren in Microsoft Word, zoals sommige uitgevers verlangen. Mijn specialiteiten zijn:

Tarieven

Tarieven worden bepaald door het aantal woorden van het manuscript, de gewenste registerdichtheid, en het type  index (namen en/of onderwerpen. Voor een offerte kunt u contact opnemen via de contactpagina of direct via info@exterindexing.com.

Volledige website

Om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken is de website van Exter Indexing Engelstalig. Voor een lijst van geïndexeerde publicaties en kwalificaties kunt u het best de volledige website raadplegen.